Shop jij ook soms online

Wist je dat wij geld kunnen verdienen elke keer jij shopt? 

Passeer eerst via Trooper als je online shopt en steun ons.


Trooper

HOE TROOPEN?

Als je op de Trooperpagina van MeteoTielt - MTPictures klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en je ons wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan ons schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

Zo Werkt het!

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van MeteoTielt - MTPictures. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt. Wil je meer weten?

1. Bezoek onze Trooperpagina

2. Zoek de shop waar je wil aankopen.

3. Doe je aankoop net zoals anders

4. De shop schenkt een percent aan ons. Jij betaalt geen rosse cent extra.

HOE WEET IK HOEVEEL MIJN AAKOOP HEEFT OPGEBRACHT

Als je je e-mailadres achterlaat vooraleer je via trooper doorklikt naar een shop, sturen we jou binnen de week een bevestigingsmailtje. De welbekende Patat!-mail. Daarin bevestigen we je het exacte bedrag dat jij voor MeteoTielt - MTPictures binnengehaald hebt. Een klein aha-momentje!

Je e-mailadres achterlaten is zeker niet verplicht hoor. Het is wel zonde dat je dan niet te weten komt hoeveel geld je aankoop voor MeteoTielt - MTPictures opgebracht heeft. Weet dat MeteoTielt - MTPictures sowieso het geld zal krijgen, of je nu wel of niet je gegevens achterlaat. Oef!

Kies je ervoor om ook je naam achter te laten, dan kan MeteoTielt - MTPictures zien hoeveel al jouw aankopen samen hebben opgebracht. En no worries: zij weten niet wat je hebt aangekocht.

MEEST GESTELDE VRAGEN VAN EEN TROOPER

Is er een verschil tussen een aankoop met of zonder Trooper?

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door die extra klik via de unieke pagina van MeteoTielt - MTPictures, een percentage van jouw aankoop aan ons schenkt.

Neen, aanmelden is niet nodig. Gewoon simpelweg op een shop klikken vanop de unieke pagina van MeteoTielt - MTPictures voor je een online aankoop doet. Door die klik weet de shop dat jij ons wil steunen.

Je betaalt je aankopen zoals altijd rechtstreeks aan de shop. Trooper zorgt er enkel voor dat de commissie van jouw aankoop bij ons terecht komt.

Ja, zeker. Trooper werkt zowel op mobiel als op computer. Op mobiel moet je er wel op letten dat bij het doorklikken naar de webshop de website van de shop opent en niet de app. De apps van de shops kunnen vaak de Troopercookie nog niet registreren.

Heel soms brengt jouw aankoop geen commissie op omdat sommige webshops op bepaalde productcategorieën geen commissie geven of omdat je gebruik maakte van een kortingscode of tegoedbon. Uitzonderingen geven we altijd aan in de pop-up die je krijgt voor je doorklikt naar een van onze partnershops.

Ja! Bij Trooper schenkt de partnershop een percentje van jouw aankoopbedrag aan ons. Jij betaalt dus zelf geen euro extra.