Zonsondergang met zicht op de TV toren van Egem

Op een rustige avond midden april, net voor de zon onderging, vond er een betoverend schouwspel plaats in Tielt. Terwijl de avondnevel langzaam optrok, kleurde de hemel zich in warme tinten van oranje en roze. De laatste stralen van de ondergaande zon speelden met de wolken, waardoor de lucht een magische gloed kreeg.

Vanaf een schilderachtige plek met uitzicht op de TV toren van Egem, kond ik genieten van dit spektakel. De toren stak af tegen de kleurrijke horizon, als een silhouet dat deel uitmaakte van het betoverende tafereel. De bijna windstille avond zorgde voor een serene sfeer, waarbij de warme kleuren van de zonsondergang zich weerspiegelden in het rustige water van de nabijgelegen beek.

De lente was duidelijk voelbaar in de lucht, met de zachte geur van bloemen die zich verspreidde. Vogels zongen hun avondlied en de eerste sterren begonnen te twinkelen aan de hemel. Het was een moment van rust en verwondering, waarbij de natuur haar prachtige prilheid toonde na de lange winter.

Naarmate de zon verder zakte en de kleuren vervaagden, werd het langzaam donkerder. De TV toren van Egem verdween in de schaduwen. Het was een moment van schoonheid en verwondering, een perfecte afsluiting van een bijna windstille avond in april.

Aanmelden om een reactie achter te laten