Kerstplezier bij Tievolley Heren 2

De kerstperiode bracht niet alleen de geur van dennen en glinsterende lichtjes, maar ook een extra vrolijkheid naar de spelers van Tievolley Heren 2. Gisteren kwamen ze samen voor een kersttraining die allesbehalve standaard was.

De sporthal was gevuld met gelach en een zee van kerstmutsen en -truien, want de heren hadden zich uitgedost in feestelijke kerstoutfits. Een bonte verzameling van rendieren, kerstmutsen en zelfs lichtjes sierden het volleybalveld. De kerstsfeer was meteen voelbaar, en de energie zat er goed in.

Wat deze training echter extra bijzonder maakte, was de strijd om de begeerde Cécémel Cup. De spelers werden uitgedaagd met leuke en soms knotsgekke spelletjes die niet alleen hun volleybaltalent testten, maar ook hun creativiteit en teamgeest aanspraken. Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de onthulling van de winnaar, die met trots de glimmende Cécémel Cup in ontvangst mocht nemen.

Na de training verplaatste het feest zich naar een gezellig zaaltje in Pittem, waar een hapje en een drankje de hongerige magen en dorstige kelen van de spelers en hun ouders vulden. Het zaaltje was versierd in kerstsfeer, wat zorgde voor een warme en uitnodigende ambiance.

De prijsuitreiking van de Cécémel Cup werd met veel spanning verwacht. De winnaar werd gehuldigd met applaus en glimlachen, en de trots straalde van zijn gezicht af. Maar dat was niet het enige hoogtepunt van de avond. De Secret Santa voegde nog een extra dosis verrassing toe, waarbij elke speler een attent cadeautje ontving van zijn teamgenoot.  Ook de trainster werd door haar spelers verrast met een cadeautje.

Voor de spelers was deze kerstbijeenkomst meer dan alleen een sportieve aangelegenheid; het was een viering van vriendschap, teamgeest en de magie van Kerstmis. Terwijl ze afscheid nemen van het jaar, kijken de heren vol vreugde terug op deze bijzondere avond en proosten ze op wat het nieuwe jaar zal brengen.
Aanmelden om een reactie achter te laten