Een geslaagde photoshoot tijdens de sponsorreceptie bij BMW Lecouter

Het is niet elke dag dat je de gelegenheid krijgt om teams van een lokale volleybalvereniging te fotograferen in de elegante setting van een luxe autodealer. Maar dat was precies wat er plaatsvond tijdens een recente sponsorreceptie, waarbij de Heren 1 en 2 en enkele U15 meisjes van Tievolley in de schijnwerpers stonden in de prachtige toonzaal van BMW Lecouter.

De atmosfeer in de showroom van BMW Lecouter was onmiskenbaar opwindend. De ruimte was gevuld met spanning en anticipatie terwijl de spelers en speelsters zich voorbereidden op de fotoshoot. Het was duidelijk dat iedereen enthousiast was om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid.

Als een van de fotografen die de eer had om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid, kan ik je vertellen dat het een geweldige ervaring was. Het was niet alleen leuk om te zien hoe de spelers en speelsters zich op hun gemak voelden voor de camera, maar ook om de interactie tussen hen te zien. Het was duidelijk dat er een hechte band was tussen de verschillende teams, wat alleen maar bijdroeg aan de positieve sfeer van de dag.

De glanzende auto's dienden als een prachtige achtergrond voor spelers van Tievolley. Terwijl ze poseerden naast de nieuwste modellen van BMW, was de energie en vastberadenheid die ze op het volleybalveld tonen voelbaar.Het was ook inspirerend om te zien hoe de spelers en speelsters samenwerkten tijdens de fotoshoot. 

Ik wil graag mijn dank uitspreken aan BMW Lecouter voor het gastvrij ontvangen van dit evenement en voor hun voortdurende steun aan de volleybalploegen van Tievolley. Ook wil ik de spelers, speelsters en coaches bedanken voor hun deelname en enthousiasme tijdens de fotoshoot. Zonder jullie zou dit evenement niet zo speciaal zijn geweest.

Al met al was de fotoshoot tijdens de sponsorreceptie bij BMW Lecouter een onvergetelijke ervaring. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gehad om deel uit te maken van dit evenement en om de passie en toewijding van de spelers en speelsters vast te leggen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer dat ik met deze geweldige groep mag samenwerken.


Aanmelden om een reactie achter te laten