1 mei de 'Memorial Stefaan Huyghelier'

Woensdag 1 mei verzamelde de lokale wielercommunity zich voor een spannende reeks wedstrijden, waar jong en oud hun passie voor het fietsen konden delen. Van jeugdige enthousiastelingen tot doorgewinterde wielertoeristen, de evenementen boden voor elk wat wils.

De actie begon om 13.00 uur met de jeugdwedstrijden, waar jongeren tussen 8 en 14 jaar hun vaardigheden en doorzettingsvermogen toonden. Met aanmoedigingen van familie en vrienden trapten ze vastberaden over het parcours, een veelbelovend beeld voor de toekomst van de wielersport.

Daarna, om 14.30 uur, was het tijd voor het 'Inofec Kampioenschap van Tielt'. Deze recreatieve rit verwelkomde niet-aangesloten inwoners van Tielt en omliggende gemeenten voor een ontspannen maar toch competitieve ervaring. Het was een viering van gemeenschapsgeest en sportiviteit terwijl de deelnemers samenwerkten en elkaar aanmoedigden.

Om 16.00 uur barstte de spanning los met de start van de 'Accent Jobs Vastgoed Wielertoeristenwedstrijd'. Met deelnemers van verschillende niveaus en achtergronden was dit een gelegenheid voor wielertoeristen om hun vaardigheden te testen en hun liefde voor de sport te delen.

Temidden van dit alles was MTPictures aanwezig om het spektakel vast te leggen, elk moment van inspanning en triomf vereeuwigend in levendige beelden.

Aanmelden om een reactie achter te laten